Duvardaki parmak izleri nasıl çıkar

Duvardaki parmak izleri nasıl çıkar

Genelde duvar köşelerinde veya elektrik prizlerin çevrelerinde parmak izi lekeleri oluşur. Duvarın boyasına zarar vermeden parmak lekelerini çıkarmak mümkündür. Parmak izlerini çıkarmak için parafin ve patatese ihtiyacımız vardır.

Duvardaki parmak izi lekesi:

Lekeli bölgeyi soyulmuş patates ile ovaladıktan sonra parafin ile ıslatılmış bez yardımıyla siliniz. Duvarın boyasına zarar vermeden parmak izlerin çıktığını göreceksiniz.

İlginizi çekebilecek diğer konularımız:

Duvar temizliği ev işlerin arasında bizi yoran işler içindedir. BURADAKİ konumuzda daha kolay duvar temizliği yapmanız için bir kaç pratik bilgiye ulaşabilirsiniz.
Çivi çakmanın da püf noktası olur mu demeyin. Çivi çakarken duvarın dökülmesini önlemenin yolunu biliyor musunuz? BU konu çok işinize yarabilir.
Duvara resim çizmeyi kendine oyun haline getirmiş çocuğunuz mu var? Duvar mum veya pastel boya kalemi lekelerini olduysa çıkarmanın yolunu arıyorsanız BURADAKİ konumuzda çok ilginizi çekebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bursa ilan Bursa kumaş takipci gönder