Evde Taç Nasıl Hazırlanır? Resimli Anlatım

Evde Taç Nasıl Hazırlanır? Resimli Anlatım

Eğer taç kullanmayı seviyorsanız özellikle fantezi taçlara çok para harcıyorsunuz demektir. Onun yerine bu projemiz ile evde kendi özel taçlarınızı kendiniz yapabilecek ve tanesi en az 5 lira olan taçlara para ödemeyeceksiniz.

Gerekli Malzemeler
Sade bir taç, makas, saç maşası, sıcak uhu ya da kuvvetli bir yapıştırıcı, süslemek için çiçekler, tüyler, boncuklar, kurdele, plastik poşet kapatma aparatı ve kalın başka bir kurdele.

Evde Taç Yapımı

tac yapimi 1

Tacın iç kısmına ve bir ucuna yapıştırıcı sürün ve kurdeleyi yarısı dışarıda olacak şekilde taca tutturun ve kurdeleyi taca sarmaya başlayın.

tac yapimi 2Kurdeleyi sardıkça sabit tutmanız güçleşirse aralara az miktarda yapıştırıcı ekleyip kurdeleyi taca sarmaya devam edin.

tac yapimi 3Kurdeleyi baştan aşağıya kadar taca sardıktan sonra dış tarafa bıraktığınız kısımların içine yapıştırıcı sürün ve iki parmağınız arasında kurdeleyi sıkıştırın.

tac yapimi 4Sonrasında kurdelenin iç kenar kısımlarına yapıştırıcı sürün ve kurdeleyi taca yapıştırın.

tac yapimi 5Sonrasında diğer renkteki kalın kurdeleden 3 farklı boyda parça kesin ve ikiye katlayarak üst üste koyun.

tac yapimi 6Sonra bu üç kurdele parçasını poşet kapatma lastiği ile birbirlerine bağlayın.

tac yapimi 7Aynı kurdeleden başka uzun bir parça kesin ve uzunlamasına ikiye katlayın ve poşet kapatma lastiğinin üzerine bağlayın.

tac yapimi 8Bağladığınız kurdele kısmına saç maşasını sıkıştırın.

tac yapimi 9Sonrasında kurdelenin uçlarını kelebek şeklinde kesin.

tac yapimi 10Saç maşasının altına biraz uhu sürün ve hazırladığınız tacın üzerine yapıştırın.

Bu noktada kurdeleyi değil sadece saç maşasının yapışmış olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü istediğiniz zaman saç maşasından kurdele süs çıkartın ve yerine çiçekler ya da başka süsler ekleyip hazırladığınız tacı farklı modellere çevirebilesiniz.

İngilizce Video İle Anlatım

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bursa ilan Bursa kumaş takipci gönder