2022 Bohem Ev Dekorasyon Önerileri

2022 Bohem Ev Dekorasyon Önerileri

Ev dekorasyon önerileri arayışında olanlar, evinizi bohem tarzda dekore etmek istiyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız bu yazı tam size göre! 2022 yılında da popülerliğini koruyan bohem tarzı dekorasyon fikirleri ve detayları yazının devamında!

Dekorasyonun Olmazsa Olmazlarından Bohem Ev Dekorasyon Önerileri

Bohem ev dekorasyonlarında genellikle ayrıntılar dertsiz tasasız, gelişigüzel konumlandırılmış, sıradanlık uzak bir yaşam tarzını yansıtmalıdır. Özgün ve renkli bir dekorasyon örneği oluşturan bohem tarz, yaşanmışlık hissiyatı vererek evinizin havasını değiştirecek.

1- Ahşap Ürünler

Bohem tarzın temelinde yer alan ahşap ürünler, sıcak ve samimi bir ortam oluşturarak daha kullanışlı hale getiren objelerdir. Küçük ev dekorasyon fikirlerinde tercih edilen ahşap objeleri kullanarak küçük dokunuşlar yaratabilirsiniz.

ev dekorasyon önerileri

Bohem Ev Dekorasyon Önerileri

2- Seramikler

Zemin ve duvarlarda kullanılan seramikler ev dekorasyon önerileri arasında değerlendirildiğinde, desen ve doku görmenize yardımcı olur. Bu sayede, bohem tarzını en iyi şekilde yansıtmanıza da yardımcı olur. Renklerin ve desenlerin karmaşık dokusuna rağmen bohem havası, mekânda oldukça dengeli bir biçimde yansıtılır. Tercih edilen desenlerde geometrik formlar seçilmesi, eski ev dekorasyonu fikirleri içinde seramiğin önemini vurgulamaya da yardımcı olacaktır.

3- Yeşil Yapraklı ve Dikenli Bitkiler

Ev ortamında yaşamını sürdürebilecek yeşil yapraklı bitkileri tercih ederek yaşam alanınıza küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. Özellikle de büyük yapraklı süs bitkisi tercih edildiği dekorasyonlarda, ev iç dekorasyon modelleri ile tarzınızı yansıtabilirsiniz.

ev dekorasyon önerileri

4- Salaş Perdeler

2022 yılında en çok rağbet gören perde modelleri arasında salaş ve düz perdeleri seçmek dekorasyonu objelerle yansıtmanız açısından oldukça önemlidir. Özellikle de keten formda perdeler bohem tarzın olmazsa olmazları arasındadır.

5- Çerçeveler

Soyut simgeler içeren farklı ve orijinal çerçeveleri evde tek bir duvarda konumlandırarak bohem tarzı oluşturabilirsiniz.

6- Makrome Ürünler

Yaratıcı ev dekorasyon fikirleri arasında yer alan makrome ürünler sayesinde evinizin havasını kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Makrome salıncaklar ve duvar aksesuarları kullanarak evinize bohem havasını yansıtın!

ev dekorasyon ürünleri

7- Hasır Ürünlerle Ev Dekorasyon Önerileri

Bohem denince akla ilk gelenlerden biri olan hasır ürünleri kullanarak, evinizin dekorasyonunda küçük değişiklikler yapabilirsiniz. Hasır sehpa, salıncak, avize, raf ve duvar süsü gibi daha birçok hasır objeyle bohem havasını evinize yansıtabilirsiniz.

8- Aynalar

Modern ev dekorasyon örnekleri arasında yer alan ve en çok tercih edilen aynalarla evinizde bohem rüzgârı estirin! Her türlü ev dekorasyon önerileri fikrine ayak uydurabilen aynaların çerçevesinde küçük değişiklikler yaparak bohem havasını yansıtan aynalar tasarlayabilirsiniz.

9- Koltuk Aksesuarları

Evin havasını biranda değiştiren koltuk aksesuarları sayesinde pratik ev dekorasyon fikirlerini ortaya çıkarabilirsiniz. Örneğin, evinizde sergileyeceğiniz koltuk şalı ve televizyon battaniyesi ile kolay şekilde dekore edebilirsiniz.

10- Doğadan Aksesuarlar

Yaratıcı dekorasyon fikirleri arayanların genellikle, doğal aksesuarları tercih etmesi, evinizi sıradanlıktan uzaklaştırmaya yardımcı olacaktır. Ucuz ev dekorasyon fikirleri arayanlar genellikle taş ve yaprak gibi objelerle evini dekore ederken bohem tarzı yansıtabilirsiniz.

İlginizi çekecek diğer yazımız: Evde Yapılabilecek Dekorasyon Ürünleri Nelerdir?

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bursa ilan Bursa kumaş takipci gönder